Annet

Bli kjent med U23-rytter Celine Berild Vold

Bli kjent med U23-rytter Celine Berild Vold

Vi gratulerer også Celine Berild Vold med plass på satsningslaget for unge ryttere, her skal dere få bli litt bedre kjent med henne: 

Jeg heter Celine Berild Vold, kommer fra Måndalen og blir snart 20 år. Jeg har likt hester så lenge jeg kan huske, og har ridd siden jeg var 8 år. Nå har jeg flyttet til Ås for å studere Veterinærmedisin på NMBU. Dit har jeg tatt med meg Eyrir for å satse mot neste år.

Hvilken hest skal du satse med i 2022?

Jeg satser med Eyrir fra Østbygda i 2022.

Hva er målet for neste år?

Hovedmålet er å utvikle oss på banen, ha det gøy og å slå egne rekorder. Neste sesong blir min siste sesong i ungrytterklassen, så det hadde vært ekstra gøy å fått en plass på landslaget som skal til Nordisk i Finland.

Hvilken hest er din favoritt, beskriv den med tre ord.

Det må nok bli Eyrir. Jeg vil beskrive han som tillitsfull, ekstremt snill og veldig sosial.

Favorittdisiplin og hvorfor?

Min favorittdisiplin for tiden er F1. Samspillet, energien og det at alt skal klaffe på samme tid gjør det til en vanskelig men veldig givende disiplin. Ingenting er bedre enn følelsen jeg får etter å ha ridd et godt femgangsprogram.

Hvordan ser en perfekt dag ut for deg?

En perfekt dag starter med interessante forelesninger, og en tur i stallen for å ri på Eyrir – helst tur da det er det vi begge liker best.

Om det ikke hadde vært hest, hvilken annen sport hadde du helst drevet med tror du, evt hvilken annen sport fascinerer deg mest?

Før jeg fikk min første egne hest drev jeg aktivt med friidrett, så om det ikke hadde vært hest er det godt mulig at det hadde vært det jeg brukte fritiden min på.

Gåtur i fjellet eller ligge på stranden?

Hehe, akkurat nå hadde jeg nok lett valgt å ligge på stranden.

Har du noen faste ritualer før stevne?

Jeg har vel ingen faste ritualer før stevner, men som oppkjøring liker jeg rolig trening, gjerne ut på tur med lite press. Ellers liker jeg å være godt forberedt både med tanke på tidsprogram og de klassene jeg skal starte. Forberedelser mentalt er også noe jeg bruker litt tid på i forkant av stevnet.

Vedlegg

Flere nyheter