Annet

Bli kjent med U23-rytter  Vilde Sønderland Viken

Bli kjent med U23-rytter  Vilde Sønderland Viken

Vilde er en av rytterne til Vestnes Islandshestforening som har prestert godt på banen, dette har gitt henne muligheten til å ta del i det norske satsningslaget for unge ryttere!!

Her kan du bli litt bedre kjent med Vilde og hennes mål fremover: 

Ej heite Vilde Sønderland Viken, 17 år, bor i Brattvågen og stallen vår heite Stall Skjeljavika.

Hvilken hest skal du ri neste år?  I året 2022 skal ej satse med den egenavla hingsten vår, Tigull fra Skjeljavika. 

Og hva er målet? Målet mitt for neste år må være å slå egne rekorder og bli bedre kjent med hesten ettersom ej ikkje he ridd han meir enn ca 1 år og selvfølgelig å utvikle mej sjøl som rytter.

Favoritthesten? og beskriv den med tre ord: Tigull e min noverande favoritthest og ville beskrive han som koselig, snill og trygg. 

Favorittdisiplin: Det må være firgang fordi ej synst d e gøy å vise og få ri alle gangartene (han e 4-gjenger) men he alltid hatt lyst til å prøve femgang!

Hvordan ser en perfekt dag ut for deg?  En perfekt dag for mej e å få kose masse m hestene og fare på ridetur og ri nede i fjøra.

Om du ikke hadde hatt hest, hvilken annen sport tror du at du kunne drevet med? Ej kan egentlig ikkje tenke mej å holde på med en anna sport, da ville de vert sprang eller noko anna me hest. 

Fjelltur eller ligge på stranden? Ej ville valgt å ligge på stranden.

Har du noen faste ritualer før stevne? Før stevne bruker ej å ikkje ri så mykje på bana egentlig og kanskje ta ei litt hard treningsøkt på bana et par daga før stevnet.

Vedlegg

Flere nyheter