Annet

Hilsen fra leder

Hilsen fra leder

2022 er snart historie. VIHF står sterkere enn noen gang med tanke på anlegget vårt i hjerte av Tresfjord. I år har to vindu på klubbrommet blitt skiftet, vi er godt i gang med å skifte alle vindu i hytten. Takk til Hannes for uvurderlig hjelp her. Hytta har i år også fått ny inngangsdør og blitt vasket/skrapt og malt utvendig. Speakerbuda har fått nytt inngangsparti med ny dør og nye vindu. I hele sommer har Øystein sørget for nyklippet og strøket anlegg. Det er ikke få timer den karen har lagt ned på senteret. Det fantastiske er at han har tatt på seg gartneransvaret for 2023 også. Takk Øystein! Plan for anlegget i 2023 er i hovedsak fjerning av brakke og litt gjenstående pynting av uteområdet og fullføring av utskifting lydanlegg (kabler og noen høyttalere) samt oppgradering av lysanlegg ved ovalbane/passbanen om økonomien tillater det.. Vi har investert mye i anlegget de siste to årene og nå må vi ta godt vare på det og bruke det mest mulig. På aktivitetssiden fikk vi gjennomført vintercup i februar og mars. I april hadde vi kurs i Gædingakeppni med Petur. De to siste helgene i mai arrangerte vi Midtnorsk mesterskap WR sport og Midtnorsk Gædingakeppni. Til Nordisk i august deltok hele 5 VIHF medlemmer.  Høsten startet med klubbmesterskap i starten av september. Resten av høsten har vært preget av avlysning. Trenden i år har vært lite oppmøte/interesse for det som har blitt forsøkt arrangert. Også ‘’romjulsprell’’ ble avlyst. Hva er årsak til dette? Er det tidspunkt, dag, innhold etc? Her må vi alle på banen og bidra slik at det som vi bruker tid på å arrangere faktisk passer og er interessant for flest mulig. Her er medlemsmøte det beste fòra for å diskutere veien videre. Vi har styremøte nå til uken og da vil nytt medlemsmøte bli bestemt. Her håper jeg mange kan møte slik av vi får diskutert nevnte problemstillinger og hvordan vi medlemmer tenker oss veien videre. Skal legge ut når dette blir samme kveld slik at dere får satt av i kalenderen. Terminliste skal vi få lagt ut på VIHF siden asap: Så langt er følgende på planen for våren 2023: (Ble også lagt ut her i oktober)

Temakveld med Torunn Hjelvik fredag 20.01.2022 (Maria legger ut påmelding en av de nærmeste dagene)

Årsmøte VIHF: 7 februar kl 19:00 i kafeteriaen

Vintercup 1. 11-12 februar

18-19 februar ( Backup om svært dårlige forhold helga før)

Vintercup 2. 11-12 mars

18-19 mars ( Backup om svært dårlige forhold helga før)

Klubbmesterskap 29-30 april

Midtnorsk WR-Sport 19-21 mai

Rett inn i jula så sørget våre eminente anleggsgeneraler, Bjarne og Odd for brøyta bane og anlegg. Håper mange benyttet seg av dette. Vintercupene vil denne vinteren bli gjennomført på senteret. Hadde vært utrolig kjekt om værgudene var på vår side og sørget for skikkelig vinterføre.

Mitt ønske for 2023 er at vi i tillegg til et aktivt sportsår får opp aktiviteten på områder utenfor ovalbanen, med kurs, felles turer, temakvelder etc.

Ønsker alle ett riktig Godt Nytt År!

Vedlegg

Flere nyheter