Annet

Ukens intervju: Amanda Waagan Lillerovde

Ukens intervju: Amanda Waagan Lillerovde

Navn: Amanda Waagan Lillerovde

Alder: 19 år

Når begynte du å ri? Jeg har ridd og vært interessert i hest hele livet

Hva het din første hest? Min første hest het Bergtor

Hvor lange har du ridd aktivt i konkurranse? Jeg red min første konkurranse når jeg var 8 år og har holdt på siden!

Hva heter din beste nåværende hest? Hesten min heter Otri fra Jakobsgården, han er en 9 år gammel hingst

Hvor sær er den? Otri er ikke veldig sær, men blant annet har han enten bitt hull eller laget hull i alle dekken han har brukt siden jeg kjøpte han. Ellers elsker han kos, og når jeg tar av han hodelaget begynner han å riste på hodet og vil bli klødd bak ørene. En hest med en herlig personlighet

Hvilken hest har gjort mest inntrykk på deg? Alle hestene jeg har ridd gjennom årene har gjort mye inntrykk på meg på forskjellige måter, så her er det ikke mulig å velge en. Først trygge og snille Modnir fra Tungufelli som jeg red mine første konkurranse sesonger på. Gustur fra Melsætra som var en god læremester når jeg skulle gå fra barneklasse til junior. Verdens beste Heljar fra Kambi har selvsagt gjort stort inntrykk på meg, han har lært meg veldig mye og er absolutt den hesten som har gjort aller størst inntrykk på meg.

Hvem er ditt største forbilde? Stian Pedersen har jeg alltid sett opp til

Gåtur i fjellet eller ligge på en strand? Ligge på en strand

Hva er ditt største mål? Har en del delmål jeg skal nå først.

Vasker du dine egne klær? Nei, bare en sjelden gang i blant viss Mamma ikke er hjemme..

Hvilken gren/visning/disiplin syntes du er mest fascinerende bortsett fra den du til vanlig "driver" med? Før jeg fikk Otri og begynte å ri femgang, synes jeg det var veldig fascinerende å se på, det synes jeg enda. Ellers er det ganske imponerende når hestene går T2 og bærer seg selv 100%.

Mål for årets sesong?Målet for denne sesongen er at jeg og Otri skal ha en bedre sesong når det gjelder konkurranse enn det vi hadde i fjor. Vi vil fortsette og sette personlige rekorder, utvikle oss sammen og ha en stigende form gjennom sesongen.

Vedlegg

Flere nyheter