Annet

Ukens intervju: Ørjan Lien Våge

Ukens intervju: Ørjan Lien Våge

Navn: Ørjan Lien Våge 

Alder: 16 år 

Når begynte du å ri? Søstra mi har alltid hatt hest, så har jo ridd litt med hun. Men har vell ridd fast i 3-4 år. 

Hva het din første hest? Haldir fra Nedreli er den første hesten som er min, en vallak på 11 år. Men har jo også Ími frá Torfastöðum som er søstra min sin. Vallak på 21 år.

Hvor lange har du ridd aktivt i konkurranse? Min første ordentlige sesong var ifjor (2017). Første sesongen min med Haldir. Har ridd endel småstevner før dette, men ikke aktivt. 

Hvilke stevner skal du delta på i år? Jeg satser på Gædinga i år med tanke på Nordisk Mesterskap i Sverige, så jeg skal på en del gædingastevner for.eks NM i gædinga. Men skal også på noen WR-stevner i sport. 

Hvilken hest har gjort mest inntrykk på deg? Jeg føler at begge hestene jeg har, har gitt meg forskjellige inntrykk. For begge hestene har lært meg så utrolig mye på de årene jeg har hatt dem. Er utrolig glad i dem begge to. 

Hvem er ditt største forbilde? Mitt største forbilde er nok treneren min Stian Pedersen, men har også andre personer som jeg ser veldig opp til. 

Gåtur i fjellet eller ligge på en strand? Gåtur i fjellet.  

Hva er ditt største mål? Mitt største mål er jo å en dag bli verdensmester, men jeg har mange mindre mål frem til den tiden. 

Vasker du dine egne klær? Det varierer, men som regel ikke. 

Hvilken disiplin liker du best? Jeg liker veldig godt V1, spesielt på Haldir. Han er en hest som gjør alt for deg 100%, så det er ekstremt morsomt å ri han i V1 når han er så sikker som han er. 

Mål for årets sesong? Det største målet for denne sesongen, er å bli tatt ut på laget for Norge under Nordisk i Sverige. Så er det jo ett mål å slå mine egne rekorder også.

Vedlegg

Flere nyheter