Annet

Ukens intervju: Stine Sønderland Viken

Ukens intervju: Stine Sønderland Viken

Navn: Stine Sønderland Viken 

Alder: 15år 

Når begynte du å ri?: Jeg har ridd så og si hele livet og har bodd på hesteryggen siden det. Synest fortsatt det er like gøy.

Hva het din første hest?: Den første hesten jeg red på het Kolfaxi fra Sætre, men den første hesten jeg eigde var en Shetlandsponni som jeg og søsteren min fikk når jeg var tre år.

Hvor lenge har du ridd aktivt i konkurranse?: Jeg ridde min første konkurranse i 2012, det året jeg skulle fylle10, etter det har det bare blitt mer og mer. 

Favoritt disiplin: V1 er den disiplinen jeg synest er artigst å ri :) 

Hva er det største du har opplevd?: Det største jeg har opplevd må nok være då jeg ble norgesmester i T1 junior i fjor, og får denne sesongen bli med på rekruttlaget for Norge.

Hvilke stevner har du tenkt deg på i år?: det er ikke helt bestemt enda, men det blir mest sannsynlig klubbmesterskapet, midtnorskmesterskap, NM og østlandsmesterskapet. 

Favoritt matrett?: definitivt taco.

Hva skal du bruke tiden din på i sommer?: I sommer skal jeg bruke all tiden min i stallen. Jeg skal forsette å trene Tigull og kanskje også starte å ri inn en unghest. 

Hvilken hest har gjort mest inntrykk på deg?: Den hesten som har gjort mest inntrykk på meg er hesten som jeg red i juniorklassen, Andvari fra Skjeljavika. Gjennom de 3-4 årene jeg har ridd han har både jeg og han lært så utrolig mye og vi har begge utviklet oss. Er så utrolig glad i han. 

Hvem er ditt største forbilde?: Stian Pedersen er mitt største forbilde.

Gåtur i fjellet eller ligge på en strand?: Ligge på en strand. 

Hva er ditt største mål?: Mitt største mål er å komme til VM en gang.

Drømmedestinasjon?: Island.

Vasker du dine egne klær?: Nei, det gjør jeg ikke.

Hvordan ser drømmehesten ut?: Drømmehesten er en stor og veltrent hingst med alle de fem gangartene.

Mål for årets sesong?: Målet mitt er å slå mine egne rekorder og kanskje bli tatt ut på laget for Norge under Nordisk mesterskap i Sverige.

Gratulerer så mye til Stine som er med på årets Rekruttlag!

Vedlegg

Flere nyheter