Annet

Bli kjent med U23-rytter Grete Fostervoll Flemmen

Bli kjent med U23-rytter Grete Fostervoll Flemmen

Neste rytter ut er Grete. Hun har i mange år vært på se på konkurransebanen i de fleste disipliner. Hun er nå tatt ut på satsningslaget for unge ryttere i Norge!

Her skal du få bli litt bedre kjent med Grete: 


Mitt navn er Grete Fostervoll Flemmen, jeg er 16 år og kommer fra Osmarka. 


Hvilken hest ser vi deg på neste sesong? Neste år satser jeg med min nye hest Sörli fra Arabæ, i tillegg til at jeg skal ri Gloi fra Stall Åsheim. 


Og målet ditt er? Målet for neste år er å forbedre resultater med Gloi, og bli godt kjent med Sörli både på, og utenfor konkurannsebanen.


Favoritthesten din? Min favoritt vil alltid være min kjære Raukur, som dessverre måtte avlives ifjor. Om jeg skal beskrive han med tre ord må det bli spesiell, utrolig snill, og en fantastisk læremester.


Favorittdisiplin? Min favoritt disiplin må nok bli F1, da jeg synes det er veldig gøy å både ri, og se på.


Hvordan ser en perfekt dag ut for deg? En perfekt dag for meg er å ha tid til å trene hester, være med venner og jogge meg en tur på kvelden.


Om det ikke hadde vært hest som var din sport, hvilken annen tror du at du hadde drevet med? Om jeg ikke hadde drevet med hest tror jeg at jeg helst hadde vert med på en eller annen lagsport, kanskje volleyball.


Gåtur i fjellet eller ligge på stranden? Ligge på stranden!


Har du noen faste ritualer før stevne? Før stevne rir jeg som oftest på banen dagen før bare for å sjekke at alle overgangene sitter. Og ellers leier jeg de endel før stevnestart.

Vedlegg

Flere nyheter