Sport

Vestnesryttere nominert til "årets sportsrytter"

Vestnesryttere nominert til "årets sportsrytter"

Vi har 3 dyktige ryttere som er nominert til "årets sportsryttere". Grete Fostervoll Flemmen og Sigrid Rypdal Gjul i juniorklassen og Ingrid Sofie Krogsæter i ungrytter!

Vi gratulerer så mye med nominasjonen!

NIHFs begrunnelse: 

Junior:

"Sigrid Rypdal Gjul utmerket seg under årets Norgesmesterskap da hun deltok med to hester og fikk en gull medalje på hver hest. I T2 vant Sigrid med Glitnir fra Skeidsvoll og i F1 vant hun med Bjössi fra Stall Kjersem. Sigrid rir for Vestnes Islandshestforening og er bosatt i Tresfjord"

"Grete Fostervoll Flemmen imponerte under årets Norgesmesterskap da hun med sine to hester tok gull medaljer med begge hestene. Grete og Iða fra Bakka tok hele tre gull, dette i 5-gangs kombinasjon, PP1 og P2. Med Stigandi fra Nerbåen fikk hun gull i V1 og fikk en flott bronse medalje i T2. Grete rir for Vestnes Islandshestforening og er bosatt i Heggem, Møre og Romsdal"

Ungrytter:

"Ingrid Sofie Krogsæter og Vigri fra Rørvik vant både 5-gang og 5-gangskombinasjonen under årets NM på hjemmebane. I tillegg tok den flotte ekvipasjen sølv i PP1. Ingrid rir for Vestnes Islandshestforening og er bosatt i Skorgenes, Møre og Romsdal".

Se de andre nominerte her.

Vedlegg

Flere nyheter