Annet

Nytt fra styret

Nytt fra styret

Info fra styret:

Styret ønsker å informere foreningas medlemmer ettersom det har vært endringer siste ukene.

Det har dukket opp en alvorlig sak der et enkeltmedlem har komt med direkte anklager mot enkelt personer og deler av styret i VIHF.

Etter møte mellom parter virker saken nokså låst. Dette har dessverre vært ei så stor påkjenning at leder og sekretær har valgt å trekke seg fra sine verv med umiddelbar virkning.

Dette er en trist sak på alle måter, og ikke minst så mister vi to uvurderlige ressurspersoner i styret vårt og i drifta av foreninga.

Når disse to har trekt seg, så rykker Robert Iversen opp som leder, og vara 1 og 2, Mona Helen Fauske og Robin Vestad går inn som faste medlemmer i styret. Vi i styret fordeler oppgavene så godt vi kan oss imellom.

Vi håper at medlemmene ellers har en fin sommer og at alt er bra på hestefronten.

Vi gratulerer til medlemmer med gode resultater under NM på Biri og vi er stolte av å ha 4 ryttere og 6 hester med på årets landslag til VM! Gleder oss til å følge med på hvordan det går i Berlin.

Foreninga vår har 40 års jubileum i år og vi ønsker å lage til ei markering/feiring av dette utpå høsten.

Altså mye positivt her også som har skjedd siste tida og som skal skje framover. Oppfordrer til, og håper at medlemmer kan bakke opp og støtte hverandre videre fram og at vi kan forholde oss til realiteter og ikke rykter og antagelser.

Vil oppfordre alle medlemmer om å ta kontakt med oss i styret om Dere har spørsmål, forslag, eller lurer på noe om drifta av foreninga.

Med vennlig hilsen et samlet styre.

Vedlegg

Flere nyheter