Annet

Ukens intervju: Ingrid Sofie Krogsæter

Ukens intervju: Ingrid Sofie Krogsæter

Navn:  Ingrid Sofie Krogsæter                 

Alder:   16år                                                                    

Når begynte du å ri?  Har ridd siden jeg var liten, men jeg begynnte vel å ri fast i 2008. 

Hva het din første hest?  Freisting.

Hvor lenge har du ridd aktivt i konkurranse? Jeg tror jeg ridde mitt første stevne i 2012, og etter det har det bare blitt mer å mer 

Favorittdisiplin? Og hvorfor? Favoritt disiplinen min må være F1. Det er mye fart og spenning hele tiden. Samtidig som jeg elsker adrenalin kicket jeg får i pass! 

Hva er det største du har opplevd? Det var veldig artig at det klaffet som det gjorde på NM i 2016. Men jeg har hatt mange store opplevelser med å ridd mange ulike hester, som har gitt meg helt fantastiske opplevelser og rytter glede. 

Hvilke stevner har du tenkt deg på i år? Hrimnirstevnet, Norgesmot, MNM og NM. 

Favoritt matrett? Taco! 

Hvilken hest har gjort mest inntrykk på deg? Og hvorfor? Det må være Hrifla. Hun har lært meg så utrolig mye, og vi har opplevd så mange fine minner og mål sammen.

Hvem er ditt største forbilde? Treneren min Stian Pedersen har alltid vært et stort forbilde. 

Gåtur i fjellet eller ligge på en strand? Gåtur i fjellet, med en helt super utsikt på toppen!

Hva er ditt største mål? Den største drømmen min er selvfølgelig å bli verdensmester, men jeg har veldig mange delmål jeg skal nå. 

Drømmedestinasjon? Island.

Vasker du dine egne klær? Nei det er sjeldent 

Hvilken gren syntes du er mest fascinerende bortsett fra den du til vanlig driver med? Og hvorfor? Jeg synest dressur er veldig imponerende.  Å få hesten så lett å følsom for alle hjelperene, også er det veldig stilig å se på når de store hestene danser så lett sammen med rytteren sin. 

Mål for årets sesong? Denne sesongen skal jeg og Vigri bli godt kjente med hverandre, samtidig som jeg og Hrifla vil prøve å ta nye perser i de ulike disiplinene vi rir.

Vedlegg

Flere nyheter