Annet

Ukens intervju: Tonje Rødseth Vassli

Ukens intervju: Tonje Rødseth Vassli

Navn: Tonje Rødseth Vassli 

Alder: Jeg er 21år, men fyller 22 i september.                                                               

Når begynte du å ri? Jeg begynte på rideskole på Stall Stølan i 5-6års alderen. Der har jeg vært siden da, både på rideskole og rideleirer. Føler meg utrolig heldig som fikk muligheten til å utvikle hesteinteressen her på de snilleste og mest tålmodige hestene, som har gitt meg utrolig fine opplevelser og den tryggheten jeg har i dag.                                                   

Hva het din første hest? Min første hest heter Isak fra Stall Stølan. Han eier jeg enda, og jeg kunne ikke fått en bedre bestevenn.                                     

Hvor lange har du ridd aktivt i konkurranse? Jeg ridde mitt første stevne når jeg var med på Feif Youth Camp som ble arrangert i Tresfjorden i 2013, så det var vell da det begynte. 

Favorittdisiplin hvorfor? Jeg har bare ridd firgang og tølt, men av de to så må det nok bli firgang. Jeg liker veldig godt variasjonen med flere gangarter.                     

Hvilken hest har gjort mest inntrykk på deg? Hesten som har gjort mest inntrykk på meg må nok være Fáfnir. Han er en hest jeg har lært veldig mye av. 

Hva er det største du har opplevd? Det må nok bli under årets A-finale i V2 på Vintercup 3. Følte det meste klaffet og at sammarbeidet mellom meg og Fáfnir var veldig bra. Samtidig som vi fikk ny pers. 

Favoritt matrett? Kyllingtaco. 

Hvem er ditt største forbilde, hvorfor akkurat denne personen? Mitt største forbilde er Line Nord Stølan. Jeg har kjent Line siden jeg gikk i barnehagen, noe som har gjort hun til en veldig trygg person i livet mitt. Hun er grunnen til at hesteinteressen har blitt så stor som den er i dag. Jeg synes Line rir utrolig fint og rettferdig, samtidig som hun har veldig stor kunnskap om hest, riding og alt annet rundt. Jeg syns hun formidler godt når hun underviser med gode forklaringer og metoder. Hun stiller alltid opp uansett vær og vind, noe jeg er utrolig takknemlig for! 

Vasker du dine egne klær? Av og til. 

Hvordan ser drømmehesten ut? Drømmehesten min er en hest jeg kjenner jeg klaffer godt sammen med, og at jeg får en god ridefølelse sammen med hesten. Men synes hester som er movindott er veldig fine, så det hadde jo vært et pluss. 

Gåtur i fjellet eller ligg på en strand? Gåtur i fjellet! 

Hvilken gren syntes du er mest fascinerende bortsett fra den du til vanlig driver med?  Det er western og dressur.                             

Mål for årets sesong? Har ikke et konkret mål, men mange delmål. Men størst av alt er det å kose meg med hestene mine og ha det gøy!

Vedlegg

Flere nyheter